Over ons

Team Passend Onderwijs is een onderdeel van de expertise pool van het samenwerkingsverband van Zuid-Kennemerland. De experts uit deze pool ondersteunen reguliere scholen met allerlei ondersteuningsvragen. Ons doel is onderwijs voor iedereen zo passend mogelijk maken. Alle experts komen van verschillende scholen met specifieke doelgroepen.

Wij, vanuit De Parel, vertegenwoordigen de doelgroep kinderen met een motorische beperking of langdurig ziekte of aanverwant.

Expertiseteam voor advies en begeleiding

Alle medewerkers van Team Passend Onderwijs werken op de Parel en werken met de doelgroep. Naast een vast kernteam, kunnen ook andere medewerkers van de Parel ingezet worden bij het geven van advies en begeleiding. Ons expertiseteam is dus breed opgezet en zo weten wij zeker dat alle informatie die je krijgt ook direct toepasbaar is in de dagelijkse schoolpraktijk. 

Wij bieden antwoorden en praktische steun vanuit verschillende invalshoeken. Deze komen onder meer vanuit disciplines als interne begeleider en leerkrachten maar ook vanuit disciplines als fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologie, orthopedagogiek, bewegingsonderwijs en verpleegkunde.

Ons vast kernteam zorgt ervoor dat iedere vraag bij de juiste personen terecht komt. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top