Alles wat je moet weten over eten – Als je kind Cerebrale Parese heeft

Door Isabel Timmers en Marike Willems-Op het Veld

  • ISBN: 9789079604128

    In het boek Alles wat je moet weten over eten van Isabel Timmers en Marike Willems-Op het Veld wordt meer informatie gegeven over het eten en drinken bij kinderen met Cerebrale Parese (CP). Naast dat uitleg wordt gegeven waar je op moet letten zodat je kind alle nodige voedingstoffen binnen krijgt, wordt er ook aandacht besteedt aan het meehelpen in de keuken en hoe je het samen aan tafel het beste vorm kan geven. Dit boek is geschreven voor ouders, maar is ook zeker voor leerkrachten informatief.

    Eten is voor ons allemaal van levensbelang. Maar wat als eten en drinken voor jouw kind niet zo eenvoudig of vanzelfsprekend is? Als je kind zich voortdurend verslikt, misschien te weinig eten binnen krijgt of eindeloos doet over één hap? Al deze situaties kunnen zich voordoen als je kind cerebrale parese heeft. In dit boek vind je feitelijke informatie, ervaringsverhalen van ouders, en uiteraard belangrijke tips van artsen, diëtisten en logopedisten. Om je op weg te helpen in de zoektocht naar ‘alles wat je moet weten over eten en drinken als je kind CP heeft’. Inclusief informatie over sondevoeding en blended diet.’

Meer weten over Team Passend Onderwijs en wat we voor jouw school kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor vragen of meld gelijk een leerling aan bij ons expertise team.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top